Szolgáltatásaink

Széleskörű szolgáltatásaink közül minden korosztály megtalálja a számára kedvezőt. Alap szolgáltatásként a szobáinkat reggelivel kínáljuk, valamint a medence, szauna és jakuzzi használatot az ár szintén tartalmazza.

Napindítóként a legfontosabb étkezés a reggeli. A Villa My Lake- ben bőséges büféreggelivel várjuk kedves Vendégeinket.

Svédasztalos reggeli

A lobby mellett helyet kapó kávézóban magas minőségű olasz illy kávéval várjuk kedves Vendégeinket.

Kávézó és bár

A panzió előkertjében található medence akár rossz idő esetén is élményt nyújt a lefedhetőségének köszönhetően, partján napozóágyak és asztalok, székek kerültek kihelyezésre.

Medence, panorámás jakuzzi és finn szauna

Az épület kiváló adottságainak köszönhetően közvetlen vízparton fekszik, saját zárt kerttel és partszakasszal rendelkezik, mely kizárólag a szállóvendégek részére fenntartott terület.

Saját strand, napozóstég, nyugágyak

Ha már elég volt a passzív kikapcsolódásból, jöhet a mozgás, a sport. Asztalitenisz, tollas, csocsó áll térítésmentesen Vendégeink részére, valamint kajakbérlésre nyílik lehetőség.

Golfautó bérlés, szabadtéri játékok és eszközbérlés

Garantáltan felejthetetlen élményt kínálunk. Tekintse meg egy kishajóról a csodálatos balatoni naplementét családjával, barátaival vagy kiránduljon, horgásszon kedvére a vízről, aminek használatához csupán „B” kategóriás vezetői engedélyre van szüksége.

Elektromos hajóbérlés

A legkisebb vendégeinknek birtokba vehetik a kihelyezett játékokat, strandjátékokat, a sekély partszakasznak köszönhetően bátran fürdőzhetnek a saját strandunkon valamint szülői felügyelettel az előkert medencéjében.

Gyerekeknek

Zárt, azonban nem fedett parkolásra korlátozott számban van lehetőség.

Parkolás